Vorige Artikel 14 van 14 Volgende

Keralux® degreaser

€ 20,00 (inclusief 21% btw)

Verwijdert ingetrokken vetvlekken uit nagenoeg alle ledersoorten.

Vooral bij vol-aniline en geschuurde ledersoorten (nubuck) laat huidvet vlekken achter op armleuningen en hoofdsteunen. Keralux® degreaser spray begint als een spray en vormt na droging een poeder dat de vetvlek opzuigt. 


Werkwijze:

De bus voor gebruik goed schudden. Vetachtige plekken op een afstand van ca. 15 centimeter dun inspuiten. Behandel altijd een groter oppervlakte dan de vlek zelf en laat het gelijkmatig om de vlek uitwaaieren. Laat de spray vervolgens goed inwerken tot deze helemaal droog is, dit kan 1 tot 2 uur duren. De spray verandert in een poeder dat met behulp van een meubel-opzetstuk van de stofzuiger gemakkelijk op te zuigen valt. Vervolgens van naad tot naad nareinigen met de Keralux® intensieve reiniger.


Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij vetvlekken.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® degreaser spray (200ml) - aerosole UN1950


Belangrijk: 

Probeer de Keralux® degreaser spray altijd eerst even uit op een onopvallende plek. Bij verkleuringen even contact opnemen via de contactpagina. 

Waarschuwing:

De nieuwste modellen (zakloze) stofzuigers zijn niet geschikt om het zeer fijne poeder op te zuigen. Controleer uw gebruiksaanwijzing of vraag de fabrikant.

Niet geschikt voor:

Bij geoliede of gewaxte ledersoorten (saddle) beperkt inzetbaar. De Keralux® degreaser spray maakt geen onderscheid tussen de ongewenste vetvlek of de aangebrachte wax-finish van het leder. Hierdoor wordt de optiek en de touch van het leder anders. Neem bij vragen of twijfel liever contact op via de contactpagina. 


Tip:

Het resultaat is vaak beter indien dezelfde plek enkele malen dun wordt bespoten. Hierbij vooraf de oppervlakte van het leder controleren, bij overdadig gebruik kan een nubuck effect optreden. Om verschil in glans te verhelpen kan het leder na behandeling met een droge (pluis-vrije) doek worden opgewreven. Kleurverschillen kunnen met een Keralux® colour repair set worden bijgewerkt. 

© 2019 - 2021 cartelliving-care.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel