PRIVACY STATEMENT LCK®

Privacyverklaring LCK Nederland BV

Versie: 22 mei 2018

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen als je gebruikmaakt van onze dienstverlening. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

Gebruik van de website / zakelijk bestellingen:

Bij een bestelling geef je een e-mailadres op en kies je eventueel een wachtwoord om je eigen web-account te beveiligen. Daarmee maken wij vervolgens een klant-account aan, waarop je kunt inloggen met het door jou ingevulde e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
Ons bestelformulier kun je aanvullen met verschillende persoonsgegevens. Deze worden gebruikt voor het leveren van onze goederen en/of diensten. Onder meer om facturen en goederen te verzenden, om betalingen te kunnen ontvangen, om jouw vragen te beantwoorden en om serviceberichten te versturen aan het door jou opgegeven e-mailadres.

Hierbij gaat het om de volgende gegevens: jouw e-mailadres, NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres en betalingsgegevens.

Zakelijke klanten vragen we om NAW, de door ons te contacteren afdelingen en functionarissen, KvK- en BTW nummer.

De aldus verstrekte persoonsgegevens mogen wij verwerken ter uitvoering van jouw order en/of aanvraag onder goedkeuring van de Algemene Voorwaarden. Een deel van deze gegevens bewaren wij tot tien jaar na verwerking (vanwege de wettelijke fiscale bewaarplicht). Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een web order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Contact opnemen en onze nieuwsbrief

Indien je contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door jou verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om jouw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en tot vijf jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om jou nog beter te kunnen helpen.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Indien je je uitschrijft voor een type nieuwsbrief zullen wij jouw e-mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers.

Cookies en vergelijkbare technieken

Op onze website gebruiken wij cookies. Meer informatie hierover kun je vinden in onze cookieverklaring.

Andere partijen

Wij geven je persoonsgegevens aan andere bedrijven of instanties als dat nodig is voor onze dienst of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij nodig hebben voor de uitvoering van de overeenkomst zijn:

− Betaaldiensten zoals Mollie en Paypal;
− My Onlinestore BV (de software van de website, jouw gegevens staan op hun servers)− Pakketdiensten Post NL, DPD en DHL (moeten weten waar ze moeten afleveren)
− LCK GmbH (in geval van specifieke vragen, orders)

− Zakelijke klanten worden opgenomen in een aparte administratie die gedeeld wordt met onze accountant en waar nodig de belastingdienst.

Daarnaast verzamelen andere partijen gegevens over het gebruik van de website:

− Google
− Facebook,

Persoonsgegevens kunnen door ons ook aan bevoegde instanties worden verstrekt, als de wet zegt dat dit moet. Een voorbeeld is dat bij een vermoeden van fraude aangifte bij de politie kan worden gedaan.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. In nauwe samenwerking met de beheerder van onze systemen passen wij de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen ingrijpende wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt het recht om:
- uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;

- inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben; - het laten corrigeren van fouten;
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
- toestemming die je het gegeven in te trekken;

- bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Opmerkingen of klachten?

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar jij gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens LCK Nederland BV Rijksstraatweg 153A 7391MK Twello www.lcknederland.nl T 0571-270327

© 2019 - 2020 cartelliving-care.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel