over deze website


Cartel Living Care
Cartel Living en LCK Nederland werken samen om jou van de best mogelijke service te voorzien. Met al jouw vragen over meubelonderhoud kun je bij ons terecht. Het laboratorium van LCK heeft alle Cartel Living materialen getest op reinigbaarheid en onderhoudsproducten, de onderhoudsadviezen vind je terug op deze website. 

> direct naar: alle onderhoudsadviezen

Vragen over onderhoud
LCK helpt bij vragen over de eigenschappen van materialen, vlekken, beschadigingen en welke onderhoudsproducten je het beste kunt gebruiken. Heb je een specifieke vraag over een vlek of beschadiging? Neem dan contact op of kijk even op de vlekkenpagina, wie weet staat jouw oplossing hier al wel tussen!

> direct naar: contact opnemen


de wereld van onderhoud | LCK


LCK staat al bijna 40 jaar bekend als dé specialist in meubelonderhoud op de Europese markt. Er wordt al jarenlang samen gewerkt met de meest vooruitstrevende meubelfabrikanten, zoals: DeSede, Machalke, Rolf Benz en Cartel Living! De experts van LCK testen de materialen van deze fabrikanten op onderhoud. Met een fysieke opslag van meer dan 100.000 stalen en een online databank weet jij precies waar je aan toe bent. 


Interzum


BeNeLux


In Nederland, België en Luxemburg is LCK Nederland BV het aanspreekpunt voor alle fabrikanten, leveranciers, looierijen, winkels en particulieren. Met bijna 20 webwinkels, een eigen servicedienst en een team boordevol enthousiasme, bedienen zij dagelijks de meubelbranche. LCK kan je helpen bij vragen over vlekken, beschadigingen en onderhoud. Van een advies per mail, tot een vakkundige servicedienst bij je thuis, het is allemaal mogelijk!

Ben je benieuwd wat de experts van LCK voor jouw kunnen betekenen? Neem dan snel contact op: 

LCK Nederland BV
+31(0)571 270 327
info@lcknederland.nl

 

het laboratorium


Het LCK® laboratorium staat in Ubstadt, Duitsland. Hier testen de experts van LCK® de materialen van talloze meubelfabrikanten op reinigbaarheid. Behalve de gebruikelijke wrijftests worden de materialen getest op reinigers, lotions, balsems en impregneermiddelen. Op deze manier proberen ze de meest geschikte producten aan de materialen te koppelen. Onder het motto: "Als het er niet is kunnen we het maken" wordt er telkens doorontwikkeld. Wist je bijvoorbeeld dat LCK® over meer dan 2800 individuele artikelen beschikt? Er is meer mogelijk dan je denkt! Geen reden om te twijfelen dus, neem gerust contact op voor meer informatie. 
 


LCK® laboratorium, 2020
 

© 2019 - 2024 Cartel Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel